8:53 am - Tuesday January 17, 2017

Hantar artikel

Hantar Artikel anda ke email: merdekaonline2012@gmail.com

2 Responses to “Hantar artikel”

  1. Noor Nabil
    September 16, 2014 at 3:46 pm #

    FYI

    • Nurul Hidayah Ismail
      July 21, 2016 at 10:40 am #

      Assalamualaikum pihak PDRM yang baik hati… Saya nak buat aduan nie… Saya dah kena tipu dgn satu syarikat online yang buat tawaran kerja lipat risalah… Nama syarikat dia Aziera Azrin Enterprise… Dia ada mintal saya bank in kn duit RM 60 sbg modal apatah… Pastu dia kata dia nak hantaq barang… tapi sampai lani barang tu tak sampai2 pon kat umah saya… barang tu sesat paa???? Saya ada bukti pemindahan wang ke akaun dia… no akaun dia: 7615319180 (cimb), 1110029000608343 (BSN), 163037244820 (MAYBANK) dan saya pon ada akun dia… kalu dia tak tipu laa kn… .. Tolong laa saya PDRM… kesian kat saya… Kena tipu dengan ORANG JAHAT TUU ????… Depa jahat laa amik duit saya… hah… dia ada no telefon jgk tp setiap kaali saya hantaq ws dia read jaa replynya dak pon… ish3 no tel: 0142121827 & 0179304524… Nama akaun dia AZURA BINTI SHAARI…. TUAN/PUAN PDRM YANG BAIK HATI… tolong laa pi tangkap ORANG JAHAT NIE NOH… Dia dah lama dah buat kerja nie… ?? Kesian kat orang lain sama kalu depa terus2 dok tipu2 macam nie… Oklah saya rasa yang tu jaa aduan saya… ??.. Terima kasih daun keladi, apa2 boleh email saya di sini ??

Tinggal Komen